Tv Shqip Live

IPTV SHQIP Falas

M3U IPTV playlist ( Abonim falas )
Url: http://pastebin.com/raw/t1mBJ2Yi
Ky url eshte krijuar nga iShqipe dhe ofron tv falas ( jo premiere ) e qe mund te bien edhe offline se pse kjo mvaret nga burimi i web tv-se nga aty ku edhe jane marrur, si psh. Rtk1 nga www.rtklive.com, Rrokum nga www.rrokum.tv, Opoja nga www.opoja.tv, Jugtv nga intel-media.tv,  etj.. dhe keto webtv te gjitha jan shtuar ne nje Url, pra ne IPTV playlisten e lartshenuar ku dhe mund te shtohet ne iptv programe/apps si :
SMART IPTV | ATV 4 | VLC  | KODI

SMART IPTV ( Aktivizimi € 5.49 )
Video : youtube.com/watch?v=rRMdGjDP1Pk
Smart IPTV app sikurse edhe cdo IPTV app tjere nuk ofrojn TV por vetem mundesine per te i shtuar Abonimin e IPTV-se, njejt sikurse Recever Box ne NimiTV por qe aktivizimi i Recever ne NimiTV eshte € 60, Recerveri € 49, Posta € 28.. kohepritja, instalimi elektrik, dhe mvarja nga telekomanda e dyte cka keto nuk ju duhen ne smart iptv, dhe ky app mund te perdoret 7 ditet e para pa e aktivizu, dhe pastaj vlersimi mund te i behet ne dyqanin e apps nga aty ku edhe e shkarkoni, per probleme mund te ju drejtohuni direkt edhe ne e-mail: info@siptv.eu ( gjuha anglisht ).

IPTV Apps per ATV 4 ( App Store )
Video: youtube.com/watch?v=D0D9OSbr3vk
Ne App Store te gjitha iptv apps qe gjinden aty nuk i meritojn 5✮, dhe per kete iShqipe i ka zgjedh 6 nga ato te cilave ju a ka ber nje test, dhe ky test mund te shikohet ne videon e lartshenuar para se ju te vendosni me i ble njeren prej tyre, ne video-pershrkimin e videos mund te mesoni edhe vlersimin e funkcioneve te tyre dhe per iShqipe me te mirit jan: iPlayTV $ 3.- dhe IPTV Streamer HD $ 3.-

VLC Media player ( Free )
Video: youtube.com/watch?v=8kbXQG88PTc
VLC eshte falas dhe mund te instalohet ne shum pasije: komputer, tablet, smartphone etj.. ne video e lartshenuar mund te shikoni instalimin dhe perdorimin e saj ne kompujuter, dhe per probleme me vlc mund te  kontaktoni direkt ketu : videolan.org

KODI ( Free )
video: youtube.com/watch?v=V-Z8w_yEWnk
Kodi poashtu eshte falas dhe ne video te lartshenuar mund te e shikoni se si shtohet Url m3u ne Kodi ne Add-on IPTV Simple Client, dhe per probleme me Kodi mund te  kontaktoni direkt ketu : kodi.tv

Abonim per IPTV
IPTV premiere mund te blihen si psh. ne ebay, apo ne aliexpress duke kerkuar "IPTV subscription" por kujdes se pse iptv stabile eshte veshtire me i gjet, rekomandohet te i blini vetem mujore ( jo vjetore) dhe para se te blihen te i kerkohet nje testim falas ku ate mund ta testoni ne VLC, Kodi.. per Smart IPTV app mjafton te ja jipni shitsit vetem TV Mac Adressen e Smart TV tuaj : shiko

iShqipe.blogspot.com